Svarta bose-hörlurar, turkos brödrost från smeg och en guldig klocka från Danel Wellington
Hitta årets julklappar här.

Här är 17 av de bästa julklapparna 2018

Vissa julklappar är säkra kort. Det går helt enkelt inte att göra någon besviken om du slår in och ger bort något av dessa prylar.


Har du ännu inte köpt alla julklappar? Då bör du kika närmre på dessa prylar som är bland de populäraste på nätet just nu och som vi tycker passar perfekt som en julklapp. 

1. Bose-hörlurar


Löjligt populär hörlurar från Bose med en extremt bra brusreducering. Den finns i både svart och grått och du kan hitta den här för . 

2. Steamer

Glöm strykjärnet, nu kan du stryka dina kläder på ett mycket smidigare sätt. Med en steamer får du bort varenda veck riktigt snabbt! Den här kan klickas hem under tusenlappen just nu.

3. iPhone X


Jämför priserna innan du köper saker. Det borde vara en självklart i alla fall. Om du går i tankebanorna att köpa en iPhone X kan du tillexempel spara flera hundralappar. Eller till och med tusenlappar. Billigaste priserna hittar du här.

4. Klocka från Daniel Wellington 

Stilig klocka från Daniel Wellington som passar personen som gillar att klä sig stiligt. Du hittar den här för . 

5. Mockamaster

Hur underbart att brygga gott kaffe i en Mockamaster på morgonen? Väldigt bra start på dagen. Den finns även i vitt och rostfri stål. Här finns den till bäst pris, nu 1 589:-

6. Högtalare från JBL

Den här trådlösa högtalaren från JBL är stänktålig och finns i ett gäng snygga färger. Vi har jämfört priserna och hittat marknadens bästa pris

7. Klocka från Armani 


Om du istället är ute efter en mer diskret klocka kan vi rekommendera denna från Armani som är ruggigt snygg. Den passar perfekt till både kostym som t-shirt. Du hittar den här för . 

8. Instax mini 9 

En systemkamera som är lätt att ha med sig och är i absoluta toppklass av polaroidkamerorna där ute. Med denna kamera har du ett färdigt efter bara någon minut, till skillnad från vissa andra då det kan ta upp till 15 minuter. Du hittar denna för  och finns i flera färger. 

9. Parfym 

Till vänster har vi den populäraste herrparfymenen Paco Rabanne och till höger har vi Black Opium som är den populäraste kvinnliga parfymen. 

Paco Rabanne hittar du för .

Black Opium hittar du för . 

10. Marshall högtalare

Högtalarna från Marshall funkar inte bara som perfekta högtalare - de fungerar även som en snygg inredning. Du hittar denna för . 

11. Kockkniv 

Spara lite drygt 1 000 kronor på det här knivsetet från ProChef. Paketet innehåller en brödkniv, kockkniv, Santokukniv och skalkniv. Du hittar den här för .

12. Fitbit


Med en Fitbit blir träningen roligare då du kan planera och dokumentera din träning mycket lättare med alla dess funktioner. Den här som sitter väldigt lätt runt ens armled kostar endast . 

13. Brödrost i retrostil 

Brödrost från Smeg i retrostil som är riktigt snygg och kommer smälta in snyggt i ditt kök. Du hittar den här för . 

14. Nintendo Switch 

Nintendo Switch är en uppskattad konsol för barn som vuxna. Du hittar den här till bäst pris

15. 3-pack kalsonger från Frank Dandy 

Spara hela 33 procent på ett 3-pack kalsonger från Frank Dandy genom denna länk

16. Varm vinterjacka från Peak Performance 

Känner du någon som klär sig alldeles för kallt under vintern? Eller är du personen som ännu inte har en bra vinterjacka? Nu kan du göra ett riktigt klipp, då denna jacka från Peak Performance är nedsatt med hela 53 procent. Med denna kommer du inte frysa. 

17. Grymma hörlurar från AKG

Spara över 50 procent på dem här hörlurarna från AKG

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!