Spana in mina 12 bästa julklappstips till pappa!
Spana in mina 12 bästa julklappstips till pappa!

Julklapp till pappa: 12 julklappar som han kommer att älska

Julen 2021 står för dörren och det är hög tid att klicka hem julklapparna. Vår stjärna Christofer har samlat ihop sina bästa tips på julklappar till pappa.


Julen 2021 är snart här och det vill jag uppmärksamma genom att tipsa om var du hittar de allra bästa julklapparna. I år kan vi alla faktiskt behöva något litet extra att muntra upp oss med, eller hur?

Redaktionen tipsar: Julklappar till pappa

Den här julen släpper vi på Nyheter24 Shopping en serie artiklar där vi tipsar om de bästa julklapparna. I den här artikeln har jag valt att tipsa om julklappar som är perfekta till pappa. Spana in mina 10 bästa julklappstips här.

Julklapp till pappa: Morgonrock

En mysig morgonrock är en grym present till far. Den här morgonrocken kommer från Calvin Klein och kostar 1 100 kronor här.

Julklapp till pappa: Schack

Efter Netflix succéserie The Queen's Gambit har alla drabbats av schack-feber. Detta snygga spel är därför en aktuell och rolig julklapp till pappa.  Klicka hem för 395 kronor här.

Julklapp till pappa: Apple Airpods

Ett par lyxiga trådlösa hörlurar är precis vad pappa behöver! Dessa är av modellen Apple Airpods Pro  och kostar 2 400 kronor här.

Julklapp till pappa: Barack Obamas memoarer

Ge pappa lite härlig läsning i julklapp. Barack Obamas memoarer har såldes i rekordmånga exemplar på lanseringsdatumet.Finns att köpa här för 249 kronor.

Julklapp till pappa: Drönare


En sådan där riktigt pojkig pryl som kommer att göra honom barnsligt glad. Drönare från Webhallen som du kan klicka hem för bara 1 495 kronor.

Julklapp till pappa: Tofflor Shepherd

Mysiga fårskinnstofflor är en sådan där riktigt pappa-grej, eller hur? Ge honom ett par riktigt snygga tofflor från Shepherd i jul. Köp här för 750 konor.

Julklapp till pappa: Julask Clinique

Lyxig hudvård blir ju vem som helst glad för. Ett komplett kit med rengöring, rakgel, återfuktning och skrubb från Clinique. Klicka hem den just nu till extrapris för 490 kronor istället för ordinarie pris 629 kronor.

Julklapp till pappa: Årets julklapp stormkök

Stormköket blev utsedd till årets julklapp förra året och om du har en pappa som tycker om att vara ute i naturen är detta den perfekta julklappen. Finns att köpa här för 599 kronor.

Julklapp till pappa: Ryggsäck Sandqvist

När pappa är ute i skogen (eller på stan) är det viktigt att han har packningen i en snygg väska. Vi älskar denna snygga väska  från Sandqvist. Du hittar ryggsäcken här.

Julklapp till pappa: Vinylskiva Fleetwood Mac

Ge pappa lite nostalgi i julklapp! Fleetwood Macs album Rumours släpptes år 1977 och låten Dreams från albumet klättrade upp på Billboardlistan i år efter att ha varit med i en viral TikTok-video. Köp för 169 kronor här.

Julklapp till pappa: Barset 

Låt pappas bartenderdrömmar komma till liv med detta eleganta barset. Köp här för endast 499 kronor.

Julklapp till pappa: Varm halsduk

Till den modemedvetna mannen är en varm halsduk en toppenbra julklapp. Gärna i något trednigt mönster, såsom exempelvis rutigt. Finns att köpa här för 299 kronor.


Läs även: 32 fantastiska julklappar som din pappa kommer att älska

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.