ANNONS: Innehåll i samarbete med Activision

80-tal, David Hasselhoff och zombies – äntligen släpps nya Call of Duty

- 03/11/2016, 15:25 -

Den 4 november lanseras den senaste titeln i världens mest populära FPS-serie — Call of Duty: Infinite Warfare. Spelet förväntas bli en av vinterns största best-sellers.

Den senaste FPS-jätten är alldeles strax här! Vi pratar så klart om Call of Duty®: Infinite Warfare, som är det senaste tillskottet i den populära spelserien. Spelet släpps 4 november, men går att förbeställa redan i dag.

Titeln utspelar sig inom en tänkbar framtid där befolkningstillväxt och industriell expansion lett till att jordens naturtillgångar inte längre räcker till. Istället behöver människan förlita sig på kolonier som utvinner resurser runt om i solsystemet, men rebeller strävar emot för att ha resurserna för sig själva.

Call of Duty Infinite Warfare

The Hoff som DJ

Spelet kan, som förväntat, spelas både som singleplayer och multiplayer, men också i ett Zombie-läge med 80-talstema och självaste David Hasselhoff som DJ! I år kommer även en remastrad version av 2007-klassikern Call of Duty® 4: Modern Warfare, nämligen Modern Warfare: Remastered. Så håll ögon och öron öppna för det!

Förboka ditt Call of Duty®: Infinite Warfare här.

Har du spelat Call of Duty någon gång?