ANNONS: Innehåll i samarbete med Ferratum

Är du i en tillfällig ekonomisk knipa? Då kan det här vara lösningen

Ibland hamnar man i ekonomiska svårigheter utan väg ut, och då är det tur att det finns banker som erbjuder lån när inga andra vågar.


Plötsliga och oväntade utgifter råkar de flesta utför, och om en har otur händer det under sommarmånaderna då lockelserna är många. Du kanske vill ut och resa eller unna din partner en fin present men att din ekonomiska situation för tillfället inte tillåter det. 

Med ett snabblån hos Ferratum kan du lösa ditt plötsliga problem och ha pengarna på kontot samma dag som du ansöker om lånet. 

Vad innebär snabblån? 

Ett snabblån hjälper till när du har kortsiktiga finansiella behov och är alltså inte rätt väg att gå vid långvariga ekonomiska problem. Ett snabblån hos Ferratum betyder att du kan låna upp till 20 000 kronor och om lånet blir beviljat har du pengarna på kontot samma dag om du har Nordea som bank. För övriga banker har du din önskade summa samma dag om lånet är beviljat och utbetalt innan 13.00, annars har du pengarna nästa arbetsdag. 

Nedan kan du se kraven för att bli beviljad: 

  • Du skall vara minst 21 år gammal
  • Du måste ha en deklarerad inkomst
  • Du får inte ha något skuldsaldo hos kronofogden
  • Du skall vara folkbokförd i Sverige
  • Om du finns hos uc så behöver det inte vara något problem eftersom Ferratum använder sig av Creditsafe

Ferratum kan dessutom erbjuda lån till personer som normalt inte blir beviljade, till exempel för att de har avslutade betalningsanmärkningar. 

Här kan du läsa mer och ansöka om ett snabblån – beslutet får du inom några minuter.

Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?