Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Ferratum

Är du i en tillfällig ekonomisk knipa? Då kan det här vara lösningen

Sponsrat innehåll | 03/08/2017 15:25

Ibland hamnar man i ekonomiska svårigheter utan väg ut, och då är det tur att det finns banker som erbjuder lån när inga andra vågar.

Plötsliga och oväntade utgifter råkar de flesta utför, och om en har otur händer det under sommarmånaderna då lockelserna är många. Du kanske vill ut och resa eller unna din partner en fin present men att din ekonomiska situation för tillfället inte tillåter det. 

Med ett snabblån hos Ferratum kan du lösa ditt plötsliga problem och ha pengarna på kontot samma dag som du ansöker om lånet. 

Vad innebär snabblån? 

Ett snabblån hjälper till när du har kortsiktiga finansiella behov och är alltså inte rätt väg att gå vid långvariga ekonomiska problem. Ett snabblån hos Ferratum betyder att du kan låna upp till 20 000 kronor och om lånet blir beviljat har du pengarna på kontot samma dag om du har Nordea som bank. För övriga banker har du din önskade summa samma dag om lånet är beviljat och utbetalt innan 13.00, annars har du pengarna nästa arbetsdag. 

Nedan kan du se kraven för att bli beviljad: 

  • Du skall vara minst 21 år gammal
  • Du måste ha en deklarerad inkomst
  • Du får inte ha något skuldsaldo hos kronofogden
  • Du skall vara folkbokförd i Sverige
  • Om du finns hos uc så behöver det inte vara något problem eftersom Ferratum använder sig av Creditsafe

Ferratum kan dessutom erbjuda lån till personer som normalt inte blir beviljade, till exempel för att de har avslutade betalningsanmärkningar. 

Här kan du läsa mer och ansöka om ett snabblån – beslutet får du inom några minuter.