Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i smarbete med Stayhard

Här är vinterns fyra bästa outfits för män

undefined

Stayhard presenterar vinterns snyggaste rockar.

Sponsrat innehåll | 14/11/2017 14:52

Kombinera en rock och ett par boots med en snygg accessoar och du är hemma.

Nu när vintern är i antågande är det dags att förnya garderoben. I vår lista hittar du stiliga rockar och skor som passar perfekt tillsammans, samt en accessoar som höjer outfiten. 

Outfit ett

Först ut har vi en kortare rock från Superdry som du får för 1 599 kronor. Till det tycker vi att du ska ha ett par klassiska kängor från Timberland som också kostar 1 599 kronor. En enkel grå mössa från Amanda Christensen som du hittar här för 399 kronor höjer sedan denna outfit till skyarna. 

Outfit två

Om du inte är ett fan av rockar, ger vi dig en parkas som också passar riktigt bra under vintern. Den här är från WESC och kostar endast 1 999 kronor. På fötterna passar ett par varma boots från Henri Lloyd för 1 599 kronor. Till det tycker vi att du ska köra på ett par klassiska fingervantar som kostar 99 kronor från Studio Total. 

Outfit tre 


Filippa K lyckas igen. Den här gången med en ruggigt snygg rock som går loss för 3 899 kronor. Skorna hittar du på Stayhard, de är från Royal Republiq och kostar 1 799 kronor. Halsduken blir din för 499 kronor och är från Amanda Christensen. 

Outfit fyra

Den här stiliga loken är fixad med hjälp av en rock från Hope som kostar 4 499 kronor. Du har även ett par rejäla kängor från Minimum som går loss på 2 199 kronor. Sist men inte minst ett par solbrillor, kanske inte alltid ett måste på vintern men för snygga för att skippa. Glasögonen är från Monokel eyewear och kostar 899 kronor

Alla dessa kläder och självklart en massa mer inom herrmode finner du på Stayhard.se