Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med TV.nu

Redan trött på familjen under julen? Här är 5 filmer med värre familjer

Sponsrat innehåll | 22/12/2017 18:03

Ägna mellandagarna åt att fördriva tiden med bra filmer med värre familjer än din egen. Alla filmer hittar du genom TV.nu.

Du har säkert redan tröttnat på din familj. Men tänk på att det kan vara mycket värre. Titta bara på familjerna i filmerna vi valt ut nedan. Inga kärnfamiljer precis...

Filmerna är ett axplock av dem 6 000 filmerna som TV.nu guidar till genom att de samlat innehållet hos bland annat Netflix, HBO Nordic, C More och SVT Play. I streaming-djungeln kan du enkelt hitta vad du söker genom TV.nu. 

Nedan listar vi filmerna med familjer som du bör vara glad över att du inte firar jul med. 

1. Släkten är värst 

Som titeln antyder. En film med Ben Stiller och Robert De Niro i huvudrollen där Jack (De Niro) är en gammal CIA-agent som ställer höga krav på Greg (Ben Stiller), som ska gifta sig med Jacks dotter. Greg får bland annat genomföra ett lögndetektortest för att visa sin rätta sida. Har du fått göra det under julen? 

Du hittar Släkten är värst och 6 000 andra filmer genom TV.nu-appen

2. The Way Way Back 

Steve Carell (Trent) har huvudrollen i den här dramakomedin. Trent är ett praktarsle mot sin nya flickväns son Duncan vars självförtroende redan är i botten. En film som kan låta hemsk men är i själva verket en fin berättelse om en ung kille som hittar sitt självförtroende, trots en jäkel till styvpappa. 

3. Little Miss Sunshine 

Julafton hos den här familjen hade varit en deppig historia. En naiv far, en farfar som älskar droger, en son som vägrar att prata. Det enda som skulle kunna rädda situationen är den underbara dottern som man bara måste älska i hennes jakt på att bli en skönhetsdrottning. 

Hur du kan se hennes jakt till att bli skönhetsdrottning finner du genom TV.nu-appen. Du söker bara på filmen ochdet dyker upp vart du kan se den

4. American Beauty 

Filmerna ovan slutar vackert. Det kan man inte säga om American Beauty. Bli därför inte lurad av titeln. Vi har en kåt Kevin Spacey (Lester) som knappt kan hålla sig ifrån sin dotters vän. Något som är alltför tydligt när han är med sin fru och dotter. 

Hur det slutar? Det vill vi inte spoila helt. 

5. Tomten är far till alla barnen 

Den svenska klassikern som alltid går hem under julen. Men herre jösses, vilken dysfunktionell familj. Förhoppningsvis har du inte spenderat jul med en släkt där din mamma haft barn med andra män runt julbordet. 

Missa inte att besöka TV.nu:s playguide om ni vill ha fler tips på streaminginnehåll från tjänster såsom Netflix, HBO Nordic, C More med flera. 

TV.nu appen laddar du ner här.

TV
TV