Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med TV.nu

TV.nu:s uppdaterade sökfunktion är det alla väntat på

Sponsrat innehåll | 16/01/2018 13:41

Gör livet lite enklare genom den nya sökfunktionen på TV.nu.

Du, likt många andra, spenderar säkert en massa tid på att googla eller leta runt hos olika streamingtjänster när du vet vilken film eller serie du vill kolla på - fast inte var den går. Det är en streamingdjungel där ute!

TV.nu:s nya sökfunktion gör det enklare för dig 

TV.nu har samlat allt på ett och samma ställe. Numera hittar du innehållet hos de största streamingtjänsterna som Netflix, HBO Nordic, SVT Play, C More, Viaplay med flera på TV.nu. Du kan söka på en film, serie eller ett program och direkt se vilken streamingtjänst som har den eller om den sänds på traditionell TV. 

Sugen på baksmällan? Här ser du var du kan se den.

Genom deras app kan du skapa dig en personaliserad sida. Där kan du välja vilka streamingtjänster du har, vilka kanaler du vill se på och du kan även lägga dit favoriter. 

Om du är inne på sajten genom datorn eller mobilen kan du även söka på din favoritskådis eller regissör och hitta filmerna eller serierna som de medverkar i. En funktion som snart också är tillgänglig genom appen. 

Ladda ner TV.nu-appen gratis 

Just nu guidar TV.nu till över 15 000 filmer och 5 000 serier som finns att streama från tjänster såsom Netflix, HBO Nordic, SVT Play med flera. Gör som 3 miljoner andra svenskar och ladda ner appen. 

Du laddar ner den till både iPhone och Android här

TV
TV