ANNONS: Innehåll i samarbete med Live Nation
Bilarna från Fast & Furious-filmerna
Den 25 maj kommer Fast & Furious till Globen för en Liveshow.

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.


Fast & Furious finns inte bara på bioduken. Filmserien som är en av Hollywoods populäraste finns nu i en helt ny form. 

Liveshowen Fast & Furious Live är just nu på turné runt om i Europa och erbjuder fem shower den 25, 26 och 27 maj i Ericsson Globe i Stockholm. Biljetter hittar du här.

Det här är den perfekta showen för dig som älskar filmerna och dess adrenalinfyllda scener. Platserna där filmerna spelades in återskapas med hjälp av 3D-projektioner och det är bilarna från filmerna, som till exempel Doms Dodge Charger och flipp-bilen från Fast & Furious 6, som utför stuntsen. 

Flera tusen stuntmän ansökte om att få vara med. Bara de allra bästa skickades iväg på ett fyra månaders lång träningsläger. Tillbaka kom de redo för den actionfyllda showen där du verkligen kan känna avgaserna som åskådare. 

Biljetter till föreställningen hittar du här och för att fräscha upp ditt minne om bilarna, har vi gjort ett quiz åt dig.

 

 

/
Älskar du Fast & Furious-filmerna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?