Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i smarbete med Live Nation

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

Bilarna från Fast & Furious-filmerna

Den 25 maj kommer Fast & Furious till Globen för en Liveshow.

Sponsrat innehåll | 12/03/2018 15:31

Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.

Fast & Furious finns inte bara på bioduken. Filmserien som är en av Hollywoods populäraste finns nu i en helt ny form. 

Liveshowen Fast & Furious Live är just nu på turné runt om i Europa och erbjuder fem shower den 25, 26 och 27 maj i Ericsson Globe i Stockholm. Biljetter hittar du här.

Det här är den perfekta showen för dig som älskar filmerna och dess adrenalinfyllda scener. Platserna där filmerna spelades in återskapas med hjälp av 3D-projektioner och det är bilarna från filmerna, som till exempel Doms Dodge Charger och flipp-bilen från Fast & Furious 6, som utför stuntsen. 

Flera tusen stuntmän ansökte om att få vara med. Bara de allra bästa skickades iväg på ett fyra månaders lång träningsläger. Tillbaka kom de redo för den actionfyllda showen där du verkligen kan känna avgaserna som åskådare. 

Biljetter till föreställningen hittar du här och för att fräscha upp ditt minne om bilarna, har vi gjort ett quiz åt dig.

 

 

Älskar du Fast & Furious-filmerna?