ANNONS: Innehåll i samarbete med Live nation
De nnabba bilar från Fast & Furious-filmerna kommer du snart kunna se i Globen.
Nu kan du köpa biljetter tillFast & Furious Live som kommer till Globen den 25 maj. - Foto: Live Nation

Älskar du Fast & Furious? Nu kan du uppleva filmerna live!

I maj lämnar The Fast and the Furious bioduken och intar Globen med en actionspäckad liveshow fylld med rafflande stunt – och några av de mest ikoniska bilarna från filmserien. Räck upp handen om du är peppad för två adrenalinstinna timmar med rusande motorer!


Glöm Disney on Ice! Nu fylls arenor världen runt av snabba bilar och action i stället. Nästan 17 år efter premiären av The Fast and the Furious – den första av en rad filmer om illegal street racing – har franchisen ynglat av sig och blivit en påkostad liveshow. Förvänta dig rusande motorer och stuntmän som hoppar mellan allt från lastbilar till ubåtar.

Den som droppade bomben för drygt sju månader sedan var självklart filmseriens stora stjärna Vin Diesel. Genom en livesändning på Facebook som hade över 2.2 miljoner tittare berättade han för världen vad vi kunde förvänta oss: 

Showen har fått en specialskriven story som följer street racern Sophia Diaz och agenten Dawson, som tillsammans försöker stoppa en gangster. Dessutom får publiken återuppleva några av de häftigaste scenerna från filmerna live – med några av de mest kända bilarna. Flipp-bilen från Fast & Furious 6 och Dominics klassiska Dodge Charger är bara några av dem, och tack vare modern 3D-projektionsteknologi ser de ut att köra längre än arenans begränsade yta tillåter.

Kolla bara på klippet nedan:


Utöver de snabba bilarna och lukten av bränt gummi finns de bästa stuntmännen i världen på plats. När de utför, vad som ser ut som, livsfarliga hopp är det svårt att inte bli fascinerad över showen. 

Missa inte chansen att uppleva Fast & Furious live! Boka dina biljetter nu för endast 395 kronor. Den första showen är redan den 25 maj men det finns möjlighet att gå den 26 och 27 maj också. 

/
/
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?