Var hade du spenderat julen – om pengarna inte var ett problem?

Pengarna behöver inte vara ett problem. Nu har även svenskar möjlighet att delta i det amerikanska lotteriet Powerball, känt för sina sjukt höga vinster. Just nu ligger jackpotten på 6,7 miljarder kronor.


Det är inte konstigt att vara trött på att fira julen i grådassiga Sverige. Trots att det är svinkallt ute kan man aldrig vara säker på att det blir någon snö. Vad sägs om att istället fira julen på Maldiverna, i Karibien eller varför inte i någon mysig alport?

Med 6,7 miljarder kronor på kontot kan du åka vart du vill – en summa som kan bli din ikväll. Lägg din rad på lotteriet Powerball här för bara 60 kronor.

Powerball har bland annat delat ut den största jackpotten någonsin i världen – 14,3 miljarder kronor. Genom Multilotto har svenskar möjlighet att spela på miljardlotteriet. Multilotto har även tagit fram en boostfunktion, som gör att du kan vinna jackpotten på 6,7 miljarder kronor vid varje dragning.

Köp din lott här för chansen att ta hem 6,7 miljarder kronor.

Hit skulle det inte vara fel att åka med 6,7 miljarder kronor på kontot…

Lotteriet har funnits sedan 1988 och är ett av de största lotterierna i världen. Nu i september vann exempelvis Nandllal Mangal från New York en vinst på över 2 miljarder kronor. Eftersom han inte hade förväntat sig att vinna, berättade han att det tog flera veckor innan han kontrollerade sin lott. 

Han beskrev det som en underlig känsla att inse att han nu var miljardär: "Jag kan inte förklara känslan, eller tankarna man får. Man blir nervös, känner sig upprymd och har massvis av andra känslor", berättade han.

Vill du själv ha chansen att vinna jackpotten kan du lägga dina rader hos Multilotto här. En vanlig rad kostar 35 kronor och en boostad rad kostar 60 kronor. Dragningar sker varje torsdag och söndag.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?