Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Multilotto

Var hade du spenderat julen – om pengarna inte var ett problem?

1 av 1

Sponsrat innehåll | 19/10/2018 11:25

Pengarna behöver inte vara ett problem. Nu har även svenskar möjlighet att delta i det amerikanska lotteriet Powerball, känt för sina sjukt höga vinster. Just nu ligger jackpotten på 6,7 miljarder kronor.

Det är inte konstigt att vara trött på att fira julen i grådassiga Sverige. Trots att det är svinkallt ute kan man aldrig vara säker på att det blir någon snö. Vad sägs om att istället fira julen på Maldiverna, i Karibien eller varför inte i någon mysig alport?

Med 6,7 miljarder kronor på kontot kan du åka vart du vill – en summa som kan bli din ikväll. Lägg din rad på lotteriet Powerball här för bara 60 kronor.

Powerball har bland annat delat ut den största jackpotten någonsin i världen – 14,3 miljarder kronor. Genom Multilotto har svenskar möjlighet att spela på miljardlotteriet. Multilotto har även tagit fram en boostfunktion, som gör att du kan vinna jackpotten på 6,7 miljarder kronor vid varje dragning.

Köp din lott här för chansen att ta hem 6,7 miljarder kronor.

Multilotto Powerball
Hit skulle det inte vara fel att åka med 6,7 miljarder kronor på kontot…

Lotteriet har funnits sedan 1988 och är ett av de största lotterierna i världen. Nu i september vann exempelvis Nandllal Mangal från New York en vinst på över 2 miljarder kronor. Eftersom han inte hade förväntat sig att vinna, berättade han att det tog flera veckor innan han kontrollerade sin lott. 

Han beskrev det som en underlig känsla att inse att han nu var miljardär: "Jag kan inte förklara känslan, eller tankarna man får. Man blir nervös, känner sig upprymd och har massvis av andra känslor", berättade han.

Vill du själv ha chansen att vinna jackpotten kan du lägga dina rader hos Multilotto här. En vanlig rad kostar 35 kronor och en boostad rad kostar 60 kronor. Dragningar sker varje torsdag och söndag.