Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Refunder

Tävla på under minuten - och vinn biljetter till Champions League-finalen

- 22/03/2019, 16:05 -

Finalen i Champions League anses av många vara en av det häftigaste sportupplevelserna man kan vara med om – nu har du chansen att uppleva exakt det.

De flesta idrottsintresserade har nog drömt om att någon gång uppleva en riktigt stor final. Gillar man fotboll finns det två finaler som sticker ut rejält, för landslagsfotboll är det finalen i fotbolls-VM och för klubblag är det Champions League-finalen. 

2018 gick Champions League-finalen i Kiev, möttes gjorde Real Madrid och Liverpool. De vitklädda från Madrid stod tillslut som segrare. Eventet sågs av närmare 400 miljoner människor runt om i världen. Finalen tillhör även topp 10 vad gäller mest sedda enskilda matcher i världen, alla sporter inräknade. 

Här kan du tävla om två biljetter till Champions League-finalen, boende och flyg till Madrid

Nyrenoverade arenan Wanda Metropolitano i Madrid. Bildkälla: Stadiumguide.

I år går finalen i spanska huvudstaden Madrid och på nyrenoverade Wanda Metropolitano Stadium. Arenan är hemmaplan för Atlético Madrid och rymmer 68 000 personer. Nu har du chansen att vara på plats för att se detta stora fotbollsspektakel. 

För att ha chansen att se matchen kan du vara med och tävla via Refunder och podcasten Studio Allsvenskan, podden är sponsrade av Refunder och Hotels.com. I potten finns två matchbiljetter till finalen som är sponsrad av Hotels.com, dessutom får vinnaren även flyg och hotell på plats i Madrid. 

Tävla om biljetter, flyg och hotell till den stora sporthändelsen här