3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.


Dragning inatt: Betta på unika miljardjackpotten – nu 3 bet för 35 kr

Spelsajten Lottoland har gjort det möjligt för svenskar att betta på de populära spelen man annars bara har tillgång till i USA, till exempel PowerBall och MegaMillions. Många gånger är jackpottarna dessutom uppe i miljardbelopp, så även idag.

Nattens PowerBall-dragning är dessutom speciell för alla svenska spelare, eftersom Lottoland valt att boosta jackpotten. Det innebär att jackpotten nu är uppe i hela 3,7 miljarder* och är unik för spelare i Sverige.

Så varför inte testa sin lycka just idag på USA:s självständighetsdag? 4:e juli firas med pompa och ståt över hela USA och det kommer även den eventuella vinnaren av jackpotten få göra.

Dragningen sker inatt, så det är hög tid att lägga sina bet. Dessutom har Lottoland ett erbjudande som ger alla nya kunder 3 bet till priset för 1 – du betalar alltså endast 35 kr för 3 bet.

För att ta del av erbjudandet klickar du på denna länk för att först registrera dig hos Lottoland och sedan lägga dina 3 bet inför nattens dragning. Sedan är det bara att hålla tummarna – dragningen sker inatt.

Under flera års tid har Lottoland gjort det möjligt för svenskar att betta på några av världens populäraste jackpottar. När man spelar hos Lottoland bettar man på utfallet av lottodragningarna – man köper inte en lott i det officiella lotteriet. Det är alltså Lottoland som betalar ut din eventuella vinst, inte PowerBall i detta fall.

Och du kan vara säker på att din eventuella vinst kommer betalas ut. Lottoland har svensk spellicens och dessutom en försäkring som täcker vinstkostnader för vadhållning på lotto. Detta gör det möjligt för Lottoland att erbjuda sina spelare samma eller, som nu, större jackpottar än de officiella lotterierna.

Dragning inatt: Betta på unika miljardjackpotten – nu 3 bet för 35 kr

*Vinstnivå 1-3 är föremål för 38% reduktion enligt villkoren. Vinster i nivå 1 betalas ut årligen under 30 år, eller som rabatterat engångsbelopp enligt Lottoland gottfinnande.

Faktaruta:

  1. Åldergräns: Alla spelare måste vara 18 år eller äldre.

  2. Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta stödlinjen här: www.stödlinjen.se.

  3. Lottoland omfattas av regler och villkor.

  4. Erbjudanden gäller endast nya spelare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?