Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

- 25/06/2020, 08:45 -

3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Här kan man betta på helgens miljardpottar – 2 bet för 25 kronor.

Det är ingen hemlighet att PowerBall och MegaMillions är några av Lottolands populäraste spel att betta på. Det som gör dessa dragningar så populära är att de erbjuder så höga jackpottar, ofta över miljardgränsen.

Nu har Lottoland valt att boosta jackpotten för både PowerBall och MegaMillions, vilket innebär att den totala potten för båda spelen i skrivande stund ligger på hela 7,4 miljarder kronor* (3,7 miljarder kronor* i respektive spel). Denna höga jackpot är helt unik för Lottolands spelare i Sverige.

Lägger man sina bet nu kan man dessutom ta del av deras specialerbjudande som ger 1 bet på PowerBall och 1 bet på MegaMillions för endast 25 kronor. 

Men hur gör man för att ta del av erbjudandet? Allt man behöver göra är att klicka på den här länken, välja sina nummer och hålla tummarna. Dragning sker natten till lördag för MegaMillions och natten till söndag för PowerBall.

Under flera års tid har Lottoland gjort det möjligt för svenskarna att betta på några av världens populäraste jackpottar. När man spelar hos Lottoland bettar man på utfallet av lottodragningarna – man köper alltså inte en lott i det officiella lotteriet. 

Det innebär alltså att det är Lottoland som delar ut din eventuella vinst, inte PowerBall eller MegaMillions. Det innebär också att Lottoland kan välja att erbjuda en högre jackpot än det officiella lotteriet – vilket de har gjort nu. 

Du kan vara säker på att din eventuella vinst kommer betalas ut! Lottoland har svensk spellicens och dessutom en försäkring som täcker vinstkostnader för vadhållning på lotto. Detta gör det möjligt för Lottoland att erbjuda sina spelare samma – eller till och med större jackpottar än de officiella lotterierna.

Här kan man betta på helgens miljardpottar – 2 bet för 25 kronor.

*1. Vinster i översta vinstkategorin (nivå 1) på US Powerball och US MegaMillions betalas ut som en 30-årig livränta eller rabatterat engångsbelopp enligt Lottolands gottfinnande, nivå 1 - 3 är också föremål för en reduktion på 38% enligt användarvillkoren

2. Ovan nämnda jackpott är den kombinerade jackpotten av US Powerball och US MegaMillions.

Faktaruta:

  1. Åldergräns: Alla spelare måste vara 18 år eller äldre.
  2. Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta stödlinjen här: www.stödlinjen.se.
  3. Lottoland omfattas av regler och villkor.
  4. Erbjudanden gäller endast nya spelare.