7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.


Här kan man betta på helgens miljardpottar – 2 bet för 25 kronor.

Det är ingen hemlighet att PowerBall och MegaMillions är några av Lottolands populäraste spel att betta på. Det som gör dessa dragningar så populära är att de erbjuder så höga jackpottar, ofta över miljardgränsen.

Nu har Lottoland valt att boosta jackpotten för både PowerBall och MegaMillions, vilket innebär att den totala potten för båda spelen i skrivande stund ligger på hela 7,4 miljarder kronor* (3,7 miljarder kronor* i respektive spel). Denna höga jackpot är helt unik för Lottolands spelare i Sverige.

Lägger man sina bet nu kan man dessutom ta del av deras specialerbjudande som ger 1 bet på PowerBall och 1 bet på MegaMillions för endast 25 kronor. 

Men hur gör man för att ta del av erbjudandet? Allt man behöver göra är att klicka på den här länken, välja sina nummer och hålla tummarna. Dragning sker natten till lördag för MegaMillions och natten till söndag för PowerBall.

Under flera års tid har Lottoland gjort det möjligt för svenskarna att betta på några av världens populäraste jackpottar. När man spelar hos Lottoland bettar man på utfallet av lottodragningarna – man köper alltså inte en lott i det officiella lotteriet. 

Det innebär alltså att det är Lottoland som delar ut din eventuella vinst, inte PowerBall eller MegaMillions. Det innebär också att Lottoland kan välja att erbjuda en högre jackpot än det officiella lotteriet – vilket de har gjort nu. 

Du kan vara säker på att din eventuella vinst kommer betalas ut! Lottoland har svensk spellicens och dessutom en försäkring som täcker vinstkostnader för vadhållning på lotto. Detta gör det möjligt för Lottoland att erbjuda sina spelare samma – eller till och med större jackpottar än de officiella lotterierna.

Här kan man betta på helgens miljardpottar – 2 bet för 25 kronor.

*1. Vinster i översta vinstkategorin (nivå 1) på US Powerball och US MegaMillions betalas ut som en 30-årig livränta eller rabatterat engångsbelopp enligt Lottolands gottfinnande, nivå 1 - 3 är också föremål för en reduktion på 38% enligt användarvillkoren

2. Ovan nämnda jackpott är den kombinerade jackpotten av US Powerball och US MegaMillions.

Faktaruta:

  1. Åldergräns: Alla spelare måste vara 18 år eller äldre.
  2. Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta stödlinjen här: www.stödlinjen.se.
  3. Lottoland omfattas av regler och villkor.
  4. Erbjudanden gäller endast nya spelare.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?