Zlatan Ibrahimovic, 41, unnade sig några exklusiva inköp på sin födelsedag.
Zlatan Ibrahimovic, 41, unnade sig några exklusiva inköp på sin födelsedag. - Foto: Luca Bruno/AP/TT och Jonas Ekströmer/TT

Här är Zlatans superlyxiga present – för 28 miljoner kronor

Zlatan Ibrahimovic har fyllt 41 år och för att fira födelsedagen unnade sig fotbollsstjärnan två riktigt exklusiva inköp – till ett värde av 28 miljoner kronor.


Det var på måndagen, den 3 oktober, som Zlatan Ibrahimovic fyllde 41 år – något som fotbollsspelaren själv uppmärksammade i ett inlägg på Instagram.

Zlatan Ibrahimovics nya bilar – värda miljoner

Mer specifikt delade Zlatan Ibrahimovic med sig av en tvådelad bild, föreställande en vit och en röd Ferrarri, med bildtexten: "Grattis på födelsedagen Zlatan".

Men vad är det då för vrålåk som Ibrahimovic lagt vantarna på? Jo, enligt italienska Sportmediaset rör det sig om en Ferrari Daytona SP3 och en 812 Competizione A. 

Prislappen för de bägge bilarna landar på totalt 28 miljoner kronor och reaktionerna i kommentarsfältet lät inte vänta på sig. "Otroligt", skriver en, medan en annan kallar fotbollsspelaren en "legend".

Här kan du läsa om hur mycket Zlatan Ibrahimovic sålde sitt lyxhus i Åre för.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.