Marcus Birro träffar Roberto Mancini i Bergamo.
Marcus Birro träffar Roberto Mancini i Bergamo. - Foto: Fabian Rosenberg

Studio Allsvenskan Europa – går på Atalanta-Napoli och träffar Roberto Mancini

Studio Allsvenskan Europa är tillbaka med ett åttonde avsnitt av sin videoserie.
Poddtrion är återigen i Bergamo och går på VIP-lounge, ser toppmatchen Atalanta-Napoli – och stöter på Italiens förbundskapten Roberto Mancini.


I det första avsnittet av Studio Allsvenskans resa till Bergamo fick vi se hur poddtrion Marcus Birro, Henrik Eriksson och Hugo Månsson gick i Glenn Strömbergs fotspår och delade med sig av en fantastisk guide av staden Bergamo. 

Nu är Studio Allsvenskan Europa här med ännu ett avsnitt – del åtta av videoserien. Och i detta avsnitt skiftar fokuset till fotboll, Serie A och närmare bestämt toppmatchen mellan Atalanta och Napoli på Gewiss Stadium i Bergamo. 

Springer på Roberto Mancini

Birro, Eriksson och Månsson är förstås på plats för att se matchen och inte nog med det – de har topplatser i Dea Lounge (någon form av VIP-lounge). Och i katakomberna stöter poddtrion på Italiens förbundskapten Roberto Mancini – vilket gör Italien-älskaren Marcus Birro salig. 

Utöver fotbollsmatchen bjuder del åtta av Studio Allsvenskan Europa på restaurangtips. En av restaurangerna gör poddtrion lyriska!

Se hela avsnittet på Studio Allsvenskans Youtube-kanal (som du hittar här) eller i videospelaren ovan!

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!