Suzanne Sjögren blev märkbart berörd under Viaplays direktsändning från handbolls-VM.
Suzanne Sjögren blev märkbart berörd under Viaplays direktsändning från handbolls-VM. - Foto: Stella Pictures

Sportankaret kämpade för att hålla tillbaka tårarna i sändning: "Berörd"

Det svenska landslagets framfart i handbolls-VM har engagerat många och i Viaplays direktsändning hade det rutinerade sportankaret Suzanne Sjögren svårt att hålla tillbaka tårarna.
– Det är väldigt svårt att inte bli berörd, sade hon i sändningen.


Det svenska landslaget har gått obesegrade genom handbolls-VM 2023 och stödet har varit enormt – något som lämnade sportankaret Suzanne Sjögren märktbart rörd i Viaplays direktsändning under fredagen. 

– När de skulle sjunga ”Stad i ljus” sa jag ”vi pausar snacket och ligger på bilderna”. När jag sen skulle börja prata igen en minut senare kände jag att min röst inte var med mig. Jag fick anstränga mig så hårt för att jag var så berörd, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Det är väldigt svårt att inte bli berörd.

Suzanne Sjögren: "Aldrig upplevt något liknande"

Trots att Suzanne Sjögren bevakat tio handbollsmästerskap har just detta mästerskap varit något extra.

– Alltså, det här är mitt elfte handbollsmästerskap och jag har aldrig upplevt något liknande tidigare. Jag har jobbat med det här i 25 år och det ska mycket till för att något ska provocera mig så mycket att jag tappar fattningen i sändning. På den nivån är det. Det är oerhört svårt att inte bli tagen av det stöd som det här landslaget har, säger hon till Expressen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!