Svenska fans är rasande på Janne Andersson efter bråket med Bojan Djordjic.
Svenska fans är rasande på Janne Andersson efter bråket med Bojan Djordjic. - Foto: Fredrik Sandberg/TT

Raseri mot Andersson – kräver förbundskaptenens avgång: ”Aggressiv och barnslig”

Janne Andersson fick ett utbrott på Viaplays expert Bojan Djordjic i studion efter Sveriges match mot Azerbajdzjan. Nu rasar svenska fans mot förbundskaptenen på landslagets Instagram.


Sverige vann EM-kvalet mot Azerbajdzjan med 5-0 på Friends Arena, men det som skapade rubriker efter matchen var bråket om utbröt mellan förbundskaptenen Janne Andersson och experten Bojan Djordjic i direktsändning i Viaplays studio.  

Det slutade med att Janne Andersson lämnade intervjun.

— Du står och snackar skit när vi har vunnit med 5–0. Tack för i dag, vi ses en annan dag, sade då Janne Andersson bland annat innan han upprörd gick därifrån.

Här kan du se bråket mellan Janne Andersson och Bojan Djordjic. 

Kritik mot Janne Andersson efter bråket med Bojan Djordjic: "Avgå!"

Bråket har väckt starka reaktioner, och på Svenska herrlandslagets officiella Instagram är fansen arga och besvikna på förbundskaptenens beteende. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

1 timme sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

2 timmar sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

3 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

3 timmar sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.