Magdalena Eriksson och Fridolina Rolfö var på Hanna Glas bröllop.
Magdalena Eriksson och Fridolina Rolfö var på Hanna Glas bröllop. - Foto: Christine Olsson/TT & instagram.com/fridolinarolfo

Landslagsstjärnornas vilda festande – innan fotbolls-VM: ”Dålig cocktail…”

Flera av fotbollslandslagets stjärnor festade loss rejält i helgen. Anledningen var Hanna Glas bröllop – dit bland annat Fridolina Rolfö, Amanda Ilestedt och Magdalena Eriksson var bjudna.


På måndagen samlades delar av landslaget i fotboll för att starta uppladdningen inför VM 2023 i Nya Zeeland och Australien. De allsvenska spelarna har fortfarande matcher, och hittills är det därför bara utlandsproffs på plats. 

En som missar VM på grund av en knäskada är Hanna Glas, som istället passade på att gifta sig i sommar och bröllopet ägde rum i Sundsvall i helgen. 

Festligheterna inleddes med ett "White Party" och dagen efter var det dags för själva giftermålet.

Fotbolls-VM 2023: Så långa är alla spelare i Sveriges trupp

Festade loss inför fotbolls-VM 2023

På gästlistan stod givetvis ett helt gäng fotbollsproffs som Fridolina Rolfö, Amanda Ilestedt, Linda Sembrandt och Magdalena Eriksson – och den sista dök upp lite slitnare än vanligt när landslaget mötte pressen på måndagen. 

– Min röst har haft det bättre. En dålig cocktail av sjukdom och bröllop samtidigt. Och en känslig röst, säger Magdalena Eriksson på en presskonferens och fortsätter: 

– Rösten svek mig till slut, efter dans och mycket sång. 

Fridolina Rolfö: "Underbart White party"

Även Fridolina Rolfö hade en kul festhelg bakom sig. 

"Underbart white party för Hanna + Christoffer", skriver hon på Instagram. 

Här kan du läsa fler artiklar om fotbolls-VM 2023.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!