Kajsa Bergqvists med hustrun Josefine Holmqvist.
Kajsa Bergqvists med hustrun Josefine Holmqvist. - Foto: Jessica Gow/TT/Stella Pictures

Kajsa Bergqvist om kvällen hon träffade sin fru: "Inte bara en puss"

Kajsa Bergqvists och hennes fru Josefin Holmqvist hade länge varit vänner. Men här får du veta om kvällen som det faktiskt blev de två.


Kajsa Bergqvists ålder – hur gammal är hon?

Kajsa Bergqvist föddes den 12 oktober år 1976 och fyller 47 år hösten 2023. 

Kajsa Bergqvists längd – hur lång är hon?

Enligt uppgifter är Kajsa Bergqvist 175 centimeter lång.

Kajsa Bergqvists rekord – hur högt hoppade hon?

Som högst har Kajsa Bergqvist hoppat 2.06 meter utomhus och 2.08 meter inomhus. Hennes hopp inomhus är ett världsrekord som gäller än i dag, skriver friidrott.se 

När slutade Kajsa Bergqvist med höjdhopp?

Kajsa Bergqvist slutade med höjdhopp 2008, efter att hon varit med om en olycka där hon slet av hälsenan. Hon slutade på grund av de många skador hon fått och en bristande motivation.

När blev Kajsa Bergqvist förbundskapten för friidrottslandslaget?

År 2021 tog sig Kajsa Bergqvist an det ärofyllda uppdraget som förbundskapten för friidrottslandslaget. Kontrakten sträcker sig ända över OS i Paris 2024. 

– Utifrån perspektivet som jag har haft, som expertkommentator på SVT, är min bild att svensk friidrott mår väldigt bra. Vi kommer från en väldigt stark position just nu, säger hon i en intervju med Svenska Dagbladet och fortsätter:

– Det viktigaste är att verkligen entusiasmera och få med dem som är på väg att etablera sig i landslaget. Det upplevde jag väldigt starkt under min karriär.

Kajsa Bergqvists fru – vem är Josefin Holmqvist?

Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist har varit ett par sedan 2019. Enligt Aftonbladet jobbade Josefin Holmqvist 2022 på restaurangen Sturehof i Stockholm. 

I tv-programmet ”Superstars på hemmaplan” berättade Kajsa Bergqvist hur det gick till när paret träffades, något som även Expressen skrivit om.

– Vi hängde någon kväll och skulle skicka en bild till en kompis och på skoj pussa varandra lite grann, till en ”boomerang” på Instagram. Det bara hände någonting där, det var inte bara en puss det blev någonting annat, säger Kajsa Bergqvist i programmet.

Kajsa Bergqvists familj – har hon barn?

Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist har en gemensam son som föddes vintern 2022.

Var bor Kajsa Bergqvist?

Kajsa Bergqvist bor tillsammans med Josefin Holmqvist och sonen i en bostadsrätt i Stockholms innerstad.

När var Kajsa Bergqvist gift med Måns Herngren?

Kajsa Bergqvist var gift med regissören Måns Herngren mellan 2007 och 2011. I ett Facebookinlägg 2011 gick hon ut med bomben att paret gått skilda vägar, något som Nyheter24 skrev mer om då.

Vad heter Kajsa Bergqvist på Instagram?

På Instagram heter Kajsa Bergqvist @kajsabertha.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!