Zlatan Ibrahimovic har hamnat i bråk med en hyresgäst.
Zlatan Ibrahimovic har hamnat i bråk med en hyresgäst. - Foto: Stella Pictures & Luca Bruno/TT

Hyresgäst i bråk med Zlatan Ibrahimovic – vägrar flytta från ettan på Östermalm

Zlatan Ibrahimovic har hamnat i konflikt med en hyresgäst i fastigheten han och Helena Seger äger på Östermalm, skriver Hem&Hyra.


I april 2022 blev Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger nya ägare till ett hyreshus på Östermalm i Stockholm. Enligt Hem&Hyra betalade paret 130 miljoner för fastigheten. 

Efter försäljningen fick hyresgästerna ett brev från de nya ägarna som var undertecknat "Vänligast, Zlatan och Helena". 

Här kan du läsa om hur Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic träffades.

Zlatan Ibrahimovic i konflikt med hyresgäst i fastigheten på Östermalm

Men nu har fotbollsstjärnan kommit i bråk med en hyresgäst, skriver Hem&Hyra.

Hyresgästen har bott i fastigheten i flera år, men har hyrt i andra hand av ett uthyrningsföretag. Hen har då betalat ockerhyra om 12 000 kronor för en etta på 40 kvadratmeter, och uthyrningen fortsatte efter att Zlatan Ibrahimovic tagit över huset. 

I februari 2023 blev hyresgästen uppsagd, men har inte accepterat att kontraktet sagts upp. Istället har hen stämt fastighetsägaren vid Stockholms tingsrätt med kravet att få bo kvar i huset med samma rättigheter som en förstahandshyresgäst. 

Enligt handlingarna bestrider fastighetsägaren kravet. 

Vem som äger fastigheten på Östermalm är sekretessbelagt enligt Lantmäteriet, och i stämningsansökan står det därför bara fastighetsägaren. 

Men flera uppgifter, bland annat välkomstbrevet som nämns tidigare i artikeln, visar att det är Zlatan Ibrahimovic och Helena seger som äger huset.  

Zlatans lyxliv i Milano: Bilarna, familjen och dyra dejterna med Helena Seger

/
Senaste nytt

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

Nytt avtal mellan hockeyettan och förbundet

Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationen hockeyettan har tecknat ett nytt samarbetsavtal som gäller över säsongen 2029/2030.

Poromaa tillbaka efter sjukdom

1 timme sedan
Det svenska längdlandslaget ska åka femmil i Holmenkollen i helgen. Då är William Poromaa tillbaka efter en sjukdom som stoppade honom i Lahtis i Finland.

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

2 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson polisanmäldes för att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, men nu rapporterar Expressen att utredningen har lagts ner.

Blackstenius: "Fått kämpa med självförtroendet"

2 timmar sedan
Stina Blackstenius har numera stenhård konkurrens om speltiden i Arsenal. Anledningen stavas Alessia Russo. Jag har väl ibland fått kämpa med självförtroendet, säger Blackstenius till podcasten Fotbollsmorgon.

Så mycket pengar tjänade Andreas Kramer på silverskrällen i VM

3 timmar sedan
Andreas Kramer tog oväntat silver på 800 meter på inomhus-VM. Det gav den 26-årige svensken ett rejält tillskott i kassan.