Sebastian Samuelsson och Linnéa Karlsson syntes offentligt första gången 2020.
Sebastian Samuelsson och Linnéa Karlsson syntes offentligt första gången 2020. - Foto: Fredrik Sandberg/Janerik Henriksson/T

Därför håller Sebastian Samuelsson flickvännen Linnéa hemlig

Skidskytten Sebastian Samuelsson är känd för att vara frispråkig, men om flickvännen Linnéa Karlsson är det oftast tyst.


I helgen är det premiär i världscupen i skidskytte, och en av svenskarna på startlinjen är givetvis Sebastian Samuelsson

26-åringen är den svensk som förväntas göra bäst ifrån sig under årets säsong, och brukar också vara den av skidskyttarna som gör mest väsen av sig i media.

Här kan du läsa allt om Sebastian Samuelsson: Northugs hån, sambon och rullbandet för 1,3 miljoner.

Sebastian Samuelsson om flickvännen Linnéa: "Har inte velat synas"

Men om privatlivet brukar det vara tystare, och det finns inte många rader skrivna om flickvännen Linnéa Karlsson. Paret syntes ihop för första gången på Idrottsgalan 2020, och sommaren 2022 köpte de ett hus i Östersund där de bor tillsammans med sin hund. 

I en intervju med Expressen säger Sebastian Samuelsson att det inte är viktigt att flickvännen hålls privat, men förklarar varför han aldrig pratar om henne.  

– Det har hänt att hon har blivit uppringd av journalister också, men hon vill inte göra intervjuer. Vill hon inte det så ska hon inte behöva göra det heller. Det har bara blivit så att det inte har varit någonting som jag har pratat så himla mycket om och hon har inte heller velat synas.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!