Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Veckans Kanon & Kalkon

Sport | 19/10/2008 16:08

Det är återigen dags för Ola Wenströms Kanon & Kalkon.

Dags att leverera; listan som lever igen.

Här är Kanon & Kalkon, bloggvecka 2:

3. Småstjärnorna - Vi föll i Sanktanfinalen, 1-2, men oj vad skoj att se alla duktiga och drömmande fotbollsspelare i unga tonår. Marcus Birro sa det så snyggt, bland mycket klokt, hos Tilde, i morse. "Drömmar hos unga är bland det vackraste som finns". Fotbollsframtiden ser bra ut.

2. Väggarna - Markström i Brynäs, Beqaj i Albanien, Christensen i Blåvitt. Målvaktsspel utöver det vanliga har gjort att Elitserien, VM-kvalgrupp 1 och Allsvenskan lever.

1. Debutanterna - Fabian Brunnström och Albin Ekdal. Viss skillnad på resutaten i respektive debut men båda smäller högt. Plats på den stora scenen och där blir de kvar - annars ska jag äta upp en hatt.

Kalkon - Carlos Queiroz, förbundskapten Portugal. Har redan missat två kval med Europas brassar, nu är han på väg att göra det igen. "Rapido" var hans enda taktiska drag när albaner knöt ihop försvarssäcken. Förbundsordföranden lämnade sin läktarplats med kvarten kvar och Queiroz lag har tappat sju av tolv poäng.

Läs Ola Wenströms blogg här.

Skrivet av: