Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hammarby förlorade stort

Sport | 19/10/2008 20:56

Hammarby blev överkört av franska Chambery i handbollens Champions league.

Hammarby blev överkört av franska Chambery i handbollens Champions league på söndagen.

Chamberys seger skrevs till 31-18 efter en överlägsen andra halvlek.

Hammarby höll spelet uppe i en halvlek. Men i den andra tröt orken. Chambery gjorde sex mål i rad i inledningen av andra halvlek och rusade fram till 19-11. I första halvlek ryckte hemmalaget från 6-6 till 11-6, men då lyckades Hammarby slå tillbaka och Chamberys halvtidsledning var bara två mål stor, 13-11.

Men Hammarby orkade inte svara på Chamberys tidiga ryck i andra halvlek. Segern innebar att Chambery i praktiken säkrat avancemang i turneringen. Laget har full pott, sex poäng, när halva gruppspelet är avklarat.

Hammarby har kvar att möta slovenska Celje och Chambery på hemmaplan. Men det är troligen bortamatchen mot Granitas-Karys från Litauen som avgör Hammarbys vidare cupöden. Celje och Chambery ser ut att ta hand om de två platserna som bär till slutspel i Champions league. Men även trean är klar för vidare internationellt spel, i Cupvinnarcupen.

Hammarby vann hemmamötet med Granitas-Karys.

Skrivet av: