1 av 2
- Foto: ALL OVER PRESS
2 av 2
- Foto: SCANPIX

TMZ: Elin jagade Tiger med golfklubban

Kändissajten TMZ: Tiger Woods skador orsakade av hans svenska fru.


Den amerikanska kändissajten TMZ rapporterar att Tiger Woods bilkrasch i går skulle ha varit resultatet av ett stort gräl mellan golfstjärnan och hans svenska fru Elin Nordegren.

TMZ hänvisar till ett samtal som Tiger Woods hade efter olyckshändelsen. Enligt kändissajten ska han då ha sagt att de skador han fick i ansiktet orsakades av Elin.

Elin ska ha konfronterat Tiger om ryktena att han varit otrogen mot henne. Det ena ledde till det andra och Elin klöste honom - enligt uppgift - i ansiktet.

Woods ska då ha skyndat sig till sin nya Cadillac SUV och backat ut från garageuppfarten vid den luxiga villan i Isleworth utanför Orlando.

Men enligt en källa sprang Elin efter. Med en golfklubba som hon slog mot bilen upprepade gånger, skriver TMZ.

Woods tappade koncentrationen och trodde att bilen hade stannat. Men i själva verket backade han rakt in i en brandpost och sedan ett träd.

Enligt TMZ ska en talesman för polismyndigheten i Florida kallat incidenten för ett "familjegräl".

I dag skulle Florida Highway Patrol intervjua Tiger Woods om händelsen. Men när de kom till huset öppnade Elin som sa att han låg och sov. De ska komma tillbaka i morgon i stället.

På torsdag är det meningen att Tiger Woods - en av världens främsta idrottsmän - ska spela i The Chevron World Challenge i Thousand Oaks, Kalifornien. En tävling som betyder mycket för Tiger eftersom att prispengarna går till hans egen stiftelse som arbetar för att hjälpa ungdomar att sätta upp mål och nå sina drömmar.

Tiger Woods och svenskan Elin Nordegren gifte sig den 29 oktober 2004 - och har tillsammans barnen, Sam, 2 och Charlie, nio månader.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
Bil