Henke ska lira innebandy

På onsdag spelar Henke fotbollslandskamp. På torsdag innebandy? (TT)


På onsdag spelar Henrik Larsson fotbollslandskampen mot Holland. På torsdag kan han bli innebandyspelare i FC Helsingborg.

– Hade det inte varit för landskampen tror jag att saker och ting varit klara redan, säger FCH:s ordförande Krister Azelius till Helsingborgs Dagblad.

Henrik vill så klart fokusera på landskampen på onsdag. Därefter kommer diskussioner att hållas, närmare bestämt på torsdag. Ställer han sig positiv kommer han att tas emot i FC Helsingborg med öppna armar.

Larsson har inte bestämt sig för om han ska fortsätta att spela fotboll eller inte nästa säsong. Azelius, som även sitter i Helsingborgs IF:s styrelse, tror inte att innebandy utesluter fotboll.

– Se det så här: Genom innebandyn knyter vi honom till Helsingborg och vi vet alla vad Henrik tycker om långa försäsonger inom fotbollen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Drömmål gav Vittsjö första segern

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

1 timme sedan
Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter chocksegern i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

1 timme sedan
Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

3 timmar sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.