Tisdag 27 Sep
Stockholm

En tredje spelare bakom pistoldrama

1 av 2
2 av 2

Washingtons Wizards Gilbert Arenas och Javaris Crittenton drog nyligen pistoler mot varandra i omklädningsrummet. Incidenten uppstod tack vare en spelskuld till en tredje spelare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

NBA-laget Washingtons Wizards fick nyligen stora rubriker runt om i världen sedan lagkamraterna Gilbert Arenas och Javaris Crittenton hamnat i luven på varandra. Arenas riktade en pistol mot sin lagkamrat i omklädningsrummet, och Crittenton svarade med samma mynt. Nu skriver New York Post att dramat berodde på en spelskuld till en tredje spelare.

De båda spelade kort med en tredje lagkamrat, JaVale McGee, då laget flög hem från Phoenix. Arenas ska då ha blivit skyldig 60 000 dollar till McGee. Crittenton erbjöd sig att konfrontera Arenas och kräva honom på pengarna åt McGee och det var då som han fick stirra in i mynningen av en pistol.

Crittenton, som liksom Arenas riskerar att åtalas för det inträffade, har nu skaffat en advokat. Arenas väntas träffa utredare i dag för att försöka förklara varför han hade ett vapen i omklädningsrummet.

Arenas vill inte uttala sig om det inträffade men förnekar på Twitter att han är skyldig några pengar och det faktum att han dragit en pistol mot sin lagkamrat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.