Maynard siktar på ännu en seger

Lättviktaren Gray Maynard möter Nate Diaz på måndag i UFC.


Huvudmatchen på UFC Fight Night 20  den 11 januari går mellan Gray Maynard och Nate Diaz. Maynard har pratat med  Sports Illustrated om matchen.

- Det är alltid grymt att få möta en kille du förlorat mot, jag tog matchen direkt. Nate Diaz är en tuff kille som alltid är farlig. Han har bra boxning och bra BJJ men jag måste ta mig förbi honom. Jag vet att det blir en bra match och att jag kommer att vinna.

Maynard har mött Diaz en gång tidigare under The Ultimate Fighter, då förlorade han via submission. De matcherna räknas som uppvisning och därför är trots det obesegrad.

Brottaren från Xtreme Couture har vunnit sex raka matcher i UFC och en seger kan resultera i en titelmatch. Ett problem för Maynard är att han vunnit sina fem senaste matcher via domslut och han är knappast en publikfavorit.

Diaz däremot är bra på att avsluta matcher, främst genom submission. Hela 8 av hans segrar har kommit via olika lås, frågan är om han lyckas låsa ut Maynard en andra gång.

UFC Fight Night 20

Gray Maynard vs Nate Diaz
Efrain Escudero vs Evan Dunham
Aaron Simpson vs Tom Lawlor
Amir Sadollah vs Brad Blackburn

Chris Leben vs Jay Silva
Rick Story vs Jesse Lennox
Thiago Tavares vs Nik Lentz
Rory MacDonald vs Michael Guymon
Kyle Bradley vs Rafael dos Anjos
Gerald Harris vs Mike Massenzio
Nick Catone vs Steve Steinbeiss

/
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

2 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

3 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.