Torsdag 13 Maj
Stockholm

Bästa kampsportarna prisas på egen gala

Stockholm
1 av 3
Nyheter24, Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Fighter Magazine utnämner bästa kampsportsutövarna på gemensam galakväll. Foto:
Stockholm
2 av 3
Nyheter24, Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Fighter Magazine utnämner bästa kampsportsutövarna på gemensam galakväll. Foto:
Galakväll
3 av 3
Nyheter24, Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Fighter Magazine utnämner bästa kampsportsutövarna på gemensam galakväll. Foto: Ulf Lundquist

Nyheter24, Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Fighter Magazine utnämner bästa kampsportsutövarna på gemensam galakväll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
PRISER DELAS UT I KATEGORIERNA ÅRETS...

Ledare

Genombrott

Klubb

Mästare

Mästarinna

Kampsportare

SB&K:s hederspris

Förebild

Traditionella utövare

Folkets pris (omröstning)

Nyheter24:s stora pris

Fightermags pris till Årets fighter

Den 20 mars är det urpremiär för helt nya Kampsportsgalan. I ett antal kategorier ska kampsportsutövare prisas för sina insatser under 2009.

Och det finns en del att prisa.

Under förra året kammade svenska kampsportare hem 25 medaljer i internationella mästerskap.

–  Galan blir en del i vårt 50-årsfirande, samtidigt som vi också vill visa våra vinnare för allmänheten. Vi har väldigt många duktiga idrottare inom vårt förbund och det vill vi ta vara på, säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets ordförande Stefan Stenudd.

Nyheter24, som sedan sommaren 2009 drivit satsningen Kampsport24, är medarrangör till galan. Inget svårt beslut, enligt Nyheter24:s grundare och styrelseordförande Douglas Roos.

– För oss är det självklart, vi är Sveriges yngsta och modernaste nyhetssajt och vår målgrupp kräver att vi aktivt bevakar kampsport. Det är därför vi startat Kampsport24 och det är därför vi satsar på denna gala, säger han.

Nyheter24 kommer också att dela ut ett eget pris. En särskilt utvald utövare belönas med ett resestipendium för att kunna träna utomlands och utvecklas inom sin sport på den plats i världen där förhållandena är som bäst.

Kampsportsgalan 2010 - Swedish Martial Arts Awards - hålls 20 mars i Stockholm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela