Marquardt: Hardy förtjänar inte att möta GSP

I en radiointervju säger den förre titelutmanaren att han inte tycker att den hårdslående britten Dan Hardy har gjort sig förtjänt av att möta Georges St-Pierre.


Nate Marquardt är träningspartner till Georges Saint Pierre och tycker att GSP befinner sig på en helt annan nivå än Dan Hardy.

Han varnar dock för Hardys knockoutkraft:

– Dan Hardy har absolut tillräckligt med kraft för att knocka sin motståndare och därför måste Georges ta honom seriöst, menar Marquardt i en radiointervju med MMAWeekly.

Marquardt tror att anledningen till att Hardy får chansen i UFC 111 beror på att GSP redan mött och slagit de andra titelutmanarna.

– Koschek, Fitch och Alves gav honom en riktig utmaning, även om George dominerade de matcherna, säger Marquardt.

Marquardt, vän och träningspartner till St-Pierre tror föga överraskande att Hardy blir en munsbit för den regerande mästaren.

– Jag tror det blir en lätt match för Georges, avslutar Marquardt intervjun.

Hardy och St-Pierre möts i UFC 111 den 27 mars i New Jersey.

/
/
MMA
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

Florida vann efter galna räddningar

1 timme sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

2 timmar sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.