Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

OS-favoriten skadad

1 av 3

Scanpix

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Scanpix

Sport | 10/02/2010 20:38

Lindsey Vonn är jättefavoriten till gulden i de alpina OS-tävlingarna. Men amerikanskan kom till Vancouver med en skada i högra smalbenet.

Anja Pärssons konkurrent Lindsey Vonn är favoriten i de flesta alpingrenar under OS, men nu har hon åkt på en mindre smäll. Vonn skadade sig nämligen förra veckan under en slalomträning. Amerikanskan, som gjort illa smalbenet, kom till Vancouver i smärtor och säger att hon ska se efter hur det känns på träning.

- Jag har inte åkt sedan dess och när jag försöker få på mig pjäxan är det väldigt smärtsamt. Jag ska försöka träna i morgon (torsdag) och efter det får vi se hur det känns, säger Vonn enligt TT.

"En av de värsta skadorna"

Den 25-åriga störtloppsspecialisten inser att det är en av tuffaste skadorna hon ådragit sig, men hon försöker samtidigt se det från den ljusa sidan.

- Jag får ta det dag för dag och försöka vara positiv, men det är svårt eftersom det här är en av de värsta skadorna man kan ha, säger Vonn.