Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kronwall: "Knäet känns bra"

1 av 2

Scanpix

2 av 2

Scanpix

Sport | 14/02/2010 05:01

Efter Tomas Holmströms skada i natt kommer åtminstone en glädjande nyhet. Niklas Kronwall kan spela OS.- Knäet känns bra, säger Detriotbacken.

Detriot spelade i natt sin sista match innan uppehållet för OS-hockeyn. Som motståndare stod Ottawa och oturligt nog skadade sig Tomas Holmström. Man brukar säga att en olycka sällan kommer ensam, men i det här fallet var det precis tvärtom. I en av periodpauserna gav Niklas Kronwall det positiva beskedet att knäet håller för spel i OS.

- Knäet känns bra. Nu gäller det bara att få upp flåset, sa Kronwall i en intervju med Fox Sport.

Hjälp med flåset fick han verkligen. Bara under den första perioden fick Kronwall hela nio byten i förstafemman och stjärnbacken menar att han har fokuserat på att ge allt för Detriot för att på så sätt ta en plats i OS-truppen.

- OS har varit ett stort mål hela säsongen. Men först och främst vill jag hjälpa Red Wings. Kan jag göra det öppnar det för spel i OS, förklarade 29-åringen.