Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Bäckis" möttes av kaos i Vancouver

1 av 3

Bildbyrån

2 av 3

Bildbyrån

3 av 3

Bildbyrån

Sport | 15/02/2010 01:36

Nicklas Bäckström och Alexander Ovechkin tog samma flyg till Vancouver. Väl där möttes superstjärnorna av fullständig kaos.

Washington Capitals radarpar Nicklas Bäckström och Alexander Oveckin har briljerat i NHL under säsongen och båda ligger i den absoluta toppen av poängligan. Inför OS har de målats upp som några av de största stjärnorna.

Och i dag reste de tillsammans till Vancouver för att ansluta till sina respektive trupper. När stjärnorna landade utvecklades ett stort kaos på flygplatsen. Exalterade fans bad om autografer och skrek deras namn, rapporterar Expressen.

Bäckström, som verkade ta allting med ro, ser fram emot OS-turneringen.

- Det ska bli kul. Det är en stor turnering, många bra spelare och jag tror att alla ser fram emot det, säger Bäckström till tidningen.

Kanada och Ryssland är de stora förhandsfavoriterna till OS-guldet i en hel idrottsvärld, men "Bäckis" menar att det finns lag som kan utmana.

- Det kommer att stå mellan några lag. Det känns ganska öppet. Även fast alla pratar om Kanada och Ryssland.