Michael Katsidis firar efter segern mot Vicente Escobedo.
1 av 4
Michael Katsidis firar efter segern mot Vicente Escobedo. - Foto: Laura Rauch/AP/Scanpix
Amir Khan firar efter segern mot Dmitriy Salita.
2 av 4
Amir Khan firar efter segern mot Dmitriy Salita. - Foto: Scott Heppell/AP/Scanpix
Katsidis i slagväxling med Vicente Escobedo.
3 av 4
Katsidis i slagväxling med Vicente Escobedo. - Foto: Laura Rauch/AP/Scanpix
Amir Khan spänner musklerna.
4 av 4
Amir Khan spänner musklerna. - Foto: Scott Heppell/AP/Scanpix

"Khan undviker mig"

Australiske lättviktsboxaren Michael Katsidis, som är interimmästare i WBO, menar att brittiske superstjärnan Amir Khan inte vågar möta honom.


Junior Welterweight-mästaren Amir Khan är van att vara jagad. Michael Katsidis har tidigare sagt att han gärna är motståndare till Khan när britten gör sin efterlängtade debut i USA. Katsidis har erbjudit sig att gå upp i Khans viktklass för att göra en match mellan dem möjlig.

Nu när det inte ser ut att bli så vädrar australiensaren sitt missnöje offentligt. Enligt Katsidis hade Khans tränare Freddie Roach redan accepterat Katsidis som en möjlig nästa motståndare.

- De inblandade har sagt till mig att det var Amir personligen som vägrade matchen. Att han var den enda personen som inte ville att matchen skulle bli av, låter Katsidis hälsa genom sin manager Brendon Smith.

Det förvånar Katsidis att Khan inte vill möta honom eftersom Katsidis skulle tvingas gå upp en viktklass. Dessutom så har Khan enligt Katsidis deklarerat att han är en överlägset snabbare boxare än Katsidis, uppger Fightnews.

/
/
/
MMA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!