Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gustafsson mörkar kedjorna

- 16/02/2010, 04:22 -
1 av 4

Scanpix

2 av 4

Bildbyrån

3 av 4

Bildbyrån

4 av 4

Bildbyrån

En träning återstår inför OS-premiären för Tre Kronor. Men ännu har spelarna inte fått reda på kedjorna av Bengt-Åke Gustafsson.- Vi har inte ens haft ett möte, säger Johan Franzén.

OS-premiären för Tre Kronor ligger runt om hörnet och trots att bara en träning återstår till matchen mot Tyskland, har förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafsson ännu inte meddelat kedjorna till laget.

Först i natt gjorde Sverige sitt första ispass med samtliga spelare på plats i Britannia Centre i Vancouver, men ingen av spelarna, som ska försöka försvara OS-guldet från Turin, har den blekaste aning om kedjorna.

- Vi har inte ens haft ett möte ännu. Jag vet inte alls vilka jag spelar med. Vi har inte pratat formationer överhuvudtaget, säger forwarden Johan Franzén efter träningen, enligt Expressen.

Bengt-Åke Gustafsson är fåordig, men vill samtidigt förklara läget.

- Ni får tyda det hur ni vill, säger Gustafsson när han pressas på kedjorna.

- Jag har uppställningen klar i huvudet, det har vi tränare haft en längre tid. Det är en uppställning vi tror jäkligt mycket på.