Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Damernas störtlopp kan skjutas upp - igen

Scanpix

Sport | 16/02/2010 05:21

Damernas störtloppsträning på tisdag kan komma att skjutas upp. Åter igen väntas det dåliga vädret ställa till med beskymmer.

Vädret har sannerligen inte gjort det lätt för de alpina åkarna under OS. Och det kan bli värre. I morgon väntas damernas störtloppsträning ställas in på grund av snöfall.

- Vädret ser ut att bli riktigt dåligt i morgon (tisdag), åtminstone för halva natten och i morgon bitti. Så om väderprognosen stämmer kommer vi inte att kunna genomföra någon träning, säger tävlingsledaren Atle Skaardal enligt Aftonbladet.

För två dagar sedan fick träningen ställas in för damerna. Då valde Anja Pärson att spetsa till slalomåkningen i stället.

I dag lyckades herrarna genomföra sitt störtlopp och damernas preliminära start i samma gren är på onsdag. Men om det dåliga vädret fortsätter kan starten mycket väl bli uppskjuten.