Tisdag 27 Jul
Stockholm

Resultat från UFC 110

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Cain Velasquez imponerade i huvudmatchen, Wanderlei Silva vinner på decision mot Michael Bisping och Mirko "Cro Cop" Filipovic vinner utan att riktigt utmanas i UFC 110.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sydney. Huvudmatchen mellan Cain Velasquez och Antonio Rodrigo Nogueira var på förhand uppsnackad till en match mellan en nytänd legend och ett ungt hungrigt lejon. Lejonet vann på knock.

Nedan följer alla resultaten från UFC 110.

Huvudkortet

Tungvikt. Cain Velasquez vs Rodrigo Nogueira – Vinnare genom knockout, Velasquez.

Velasques gjorde vad ingen annan har klarat av. Han knockar Nogueira redan i första ronden och Hearb Dean bryter matchen. Velasques var lika intensiv som vanligt och segern var odiskutabel.

Mellanvikt. Wanderlei Silva vs Michael Bisping – Vinnare genom enhälligt domslut, Silva.

Det såg länge som om Bisping med hjälp av smart boxande och några snygga nedtagningar skulle ta hem matchen. Men med bara några sekunder kvar av tredje ronden blixtrade den ”gamle” Silva till och sänkte britten med en hård krok.

Bisping reste sig men förlorade ändå matchen.

Lättvikt. Joe Stevenson vs George Sotiropoulos – Vinnare genom enhälligt domslut, Sotiropoulos.

Det stora hemmahoppet denna kväll var Sotiropoulos. Australiensaren var taggad till max och skrällde mot Joe ”Daddy” Stevenson.

Amerikanen förlorade klart både på marken och ståendes. Sotiropoulos räckvidd såg ut att ha en betydande roll i hans seger.

Lätt tungvikt. Ryan Bader vs Keith Jardine – Vinnare genom knockout, Bader.

En match som svängde fram och tillbaka mellan en ständigt oortodox Jardine och en atletisk Bader. Bader såg ut att tröttna i sista ronden och matchen såg mer och mer ut att tillhöra Jardine.

Då plötsligt träffar Bader med en hård jabb och följer upp med ett flygande knä som träffar i Jardines bröst. Jardine stapplar bakåt varpå Bader avslutar med en krok som sänker Jardine och ger Bader en snygg knockoutseger.

Tungvikt. Mirko Filipovic vs Anthony Perosh – Vinnare genom teknisk knockout, Filipovic.

Filipovic, som är mer känd under sitt smeknamn Cro cop - den kroatiske polisen, hade inga problem med att besegra Perosh genom en armbåge som öppnade upp ett djupt sår i pannan.

All heder till Anthony Perosh som tog matchen på fyrtioåtta timmars varsel. Lite tråkigt var det att Filipovic inte blev riktigt testad i en ojämn match.

Underkortet

Lätt tungvikt. Stephan Bonnar vs Krzysztof Soszynski – Vinnare genom teknisk knockout i rond tre, Soszynski.

Weltervikt. Chris Lytle vs Brian Foster – Vinnare genom submission i rond ett, Lytle.

Lätt tungvikt. C.B. Dollaway vs Goran Reljic – Vinnare genom enhälligt domslut, Dollaway.

Lätt tungvikt. James Te Huna vs Igor Pokrajac – Vinnare genom teknisk knockout i rond tre, Te Huna.

UFC 111: George St-Pierre vs Dan Hardy är den 27:e mars i New Jersey.
 

Kommentera
Kopiera länk
Dela