- Foto: Bildbyrån

Sjuk Ferry står över världscuptävling

OS-guldmedaljören Björn Ferry har dragits med en förkylning under en längre tid och missar således världscuptävlingen i Kontiolahti.


Björn Ferry har legat i sjukdomssängen på grund av en förkylning och har inte tävlat sedan guldsuccén i OS. Nu står 31-åringen över världscuptävlingen i finländska Kontiolahti.

- Jag har varit förkyld sedan jag kom hem efter OS. Jag har dessutom haft rejält med nackspärr i fem–sex dagar och åker direkt till Oslo på måndag i stället, säger han till Folkbladet.

Den populäre svensken ligger för tillfället på 17:e plats i världscupen och kan komma att tappa en och annan placering efter helgens tävlingar.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

Ryska fäktare nobbar OS-kval

2 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

2 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

idag 14:42
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

idag 14:28
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.