- Foto: victorcheng.se

Cheng har fått en motståndare

Publicerades: 12 Mar 2010, 16:12

Victor Cheng möter fighter från Litauen på hemmaplan i Göteborg.


Snart är hela matchkortet för The Zone FC 6 "Evolution" presenterat. Nästa tillskott är en match mellan talangen Victor Cheng och Andrei Kaeshov från Litauen.

Cheng har ett record på 3-1 men har redan varit ute i världen och vann förra våren en uttagning hos Frank Shamrock i USA. Det gav honom ett kontrakt med Strikeforce, debuten skulle ha skett i höstas men då drog sig motståndaren ur kort före invägningen. Istället gör nu Cheng sitt tredje framträdande i The Zone FC.

Kaeshov ska ha ett record på 5-5 med matcher i bland annat Finland, i övrigt finns inte mycket information att tillgå.

The Zone FC 6 "Evolution" går den 27 mars i Lisebergshallen. I huvudmatchen möts Hamid Corassani och Danny Batten. Dessutom går Martin Svensson en titelmatch mot Fernando Vieira, även Besam Yousef väntas gå en titelmatch men har ännu inte fått en motståndare.

/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Erabi Hammarbys derbyhjälte efter premiärmål

igår 21:18

Dubbla världsrekord – Kipyegon slog till igen

igår 20:34
Världsrekord – igen. Faith Kipyegon, Kenya, slog sitt andra världsrekord på en vecka när hon vann 5 000 meter i Diamond League i Paris. Även Lamecha Girma, Etiopien, slog till på 3 000 meter hinder och putsade ett 19 år gammalt rekord.

Bara oavgjort för Rosengård: Parkerar bussen

igår 20:06
Rosengård jagar topplagen i damallsvenskan. 0–0 borta mot Uppsala tar inte skåningarna särskilt mycket närmare. Det känns som att de står med sin parkerade buss framför deras mål, säger Emma Jansson i Viaplay.

Inzaghi: Har en plan för att stoppa Haaland

igår 19:22
Hur stoppar man Manchester Citys Erling Braut Haaland? Inters tränare Simone Inzaghi har i alla fall en plan. Jag har förberett något, säger Inzaghi till Nettavisen inför Champions League-finalen.

Svenskarna långt från täten: "Vad händer?"

igår 18:54
De kommer från England, Tyskland, Skottland, Danmark, Sydafrika och Finland... men inte Sverige. De blågula golfhoppen lyser med sin frånvaro i toppen av Scandinavian Mixed.

Sörenstams sista show i Sverige: "Det här räcker"

igår 18:38
Var fredagens runda Annika Sörenstams sista show i Sverige? Mycket talar för det. Jag tror att det här räcker, säger golfikonen efter att ha missat kvalgränsen på Ullna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.