Frank Mir har just vunnit över Antonio Rodrigo Nogueira.
Frank Mir har just vunnit över Antonio Rodrigo Nogueira. - Foto: Eric Jamison/Scanpix

Mir håller Carwin högt

Frank Mir tror att Shane Carwin är en farligare motståndare än mästaren Brock Lesnar.


Den 27 mars möts Frank Mir och Shane Carwin och det är en titelmatch som står på spel. Exmästaren Mir har länge pratat om hur han vill möta Brock Lesnar en tredje gång, men i en ny intervju säger han att Carwin blir ett ännu större test.

- Jag tror att han är väldigt lik Brock Lesnar. Han är lika stark och är en bra brottare. Men jag tror att Carwin på många sätt faktiskt är farligare för mig, säger Mir till MMAjunkie.

Carwin är hittills obesegrad och har avslutat alla sina 11 motståndare i den första ronden.

- Brock och Carwin är båda bättre brottare än mig. De båda kan med största sannolikhet ta ner mig. Och de kan troligen vinna matchen om jag fastnar på rygg upptryckt mot buren. Men med det sagt, mot Lesnar är jag inte orolig för att stå upp och boxas. Han har knockat folk för att han klubbar ner dom med sina händer, men han är egentligen inte någon mästare stående. Men Carwin har faktiskt knockat folk på riktigt, säger Mir vidare.

UFC 111 är det upp till bevis för Mir då han möter Carwin och med en vinst får han chansen att bevisa att han kan vinna mot Lesnar igen. Senast möttes de på UFC 100, då fick Mir se sig besegrad via TKO i den andra ronden.

/
/
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
MMA Live
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.