Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rampage mot Evans presenterad

- 19/03/2010, 08:01 -

Matchen mellan exmästarna blir äntligen av. På UFC 114 den 29 maj gör de upp.

I ett pressmeddelande bekräftar nu UFC att Quinton "Rampage" Jackson och Rashad Evans möts i maj, närmare bestämt på UFC 114 den 29 maj.

De båda skulle ha mötts på UFC 107 i december men då lämnade Jackson organisationen för att spela B.A Baracus i nyversionen av A-Team.

Under den senaste säsongen av The Ultimate Fighter deltog de båda som coacher för varsitt lag och byggde upp en rivalitet som la grunden för ett hett möte.

- Jag gillar inte allt försnack, så jag kan inte bärga mig innan jag äntligen får chansen att tysta honom, säger Evans om matchen.

Evans slog Thiago Silva i januari vilket var hans första seger sen han förlorade bältet till Lyoto Machida.

Jackson däremot har inte gått match på över ett år, då slog han Keith Jardine via ett domslut. På senare tid har rapporter sagt att Rampage är långt från sin gamla form, något som Evans inte är sen att prata om.

- Dessutom har han blivit fet. Han måste komma i form för att ens kunna komma i matchform. Jag kan komma till oktagonen med Mr T bara för att komma in i hans huvud, säger Evans.

Rampage säger i pressmeddelandet att han aldrig velat knocka någon som han vill knocka Evans. I maj får vi äntligen se slutet på deras konflikt.