Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Abedi går match på hemmaplan

superiorchallenge.com

Sport | 23/03/2010 21:04

Papy Abedi möter erfaren britt i Superior Challenge den 24 april.

I ett pressmeddelande meddelar Superior Challenge att Stockholmaren Papy Abedi ställs mot britten Leslee Ojugbana. Matchen går den 24 april på organisationens femte gala kallad "Pride & Fury".

Den obesegrade Abedi har en bakgrund i judo och har än så länge hunnit med sex professionella matcher i MMA sen debuten 2006, fyra av dessa har slutat med seger via knockout.

I december förra året gick han sin senaste match då han i Bushido Challenge i Norwich slog ut portugisen Nelton Pontes i den första ronden.

Ojugbana är född i Nigeria där han tränade karate fram tills han flyttade till England. År 2004 debuterade han som proffs och har sen dess gått 11-11 i en rad olika brittiska galor. Bland annat har han en förlust mot Diego Gonzalez samt en seger mot tuffe Matt Thorpe. Majoriteten av hans segrar har precis som för Abedi kommit via knockout.