1 av 2
- Foto: Isaac Brekken/AP
2 av 2
- Foto: Sam Morris/AP

Hopkins inte allvarligt skadad

Bernard Hopkins skjutsades direkt till sjukhuset efter segern mot Roy Jones JR. Ett slag mot bakhuvudet oroade läkare och en undersökning var ofrånkomlig.


Bernard Hopkins vann den efterlängtade returmatchen mot Roy Jones JR, men segern kunde ha blivit dyrköpt. Efter ett slag mot bakhuvudet i sjätte ronden fick Hopkins problem med syn och balans.

Nu har dock läkarna släppt Hopkins från sjukhuset, då en magnetröntgen inte visade på några allvarliga skador.

I samband med att Hopkins lämnade sjukhuset så kommenterade han matchen och hur han påverkades av slaget mot bakhuvudet.

- Det var inte lätt att anpassa sig efter det, så jag boxades på instinkt och hjärta, som den mästare jag är. Andra kanske hade gett upp, säger Hopkins enligt Fightnews.

I sex ronder tvingades den 45-åriga Hopkins att boxas med prickar i synfältet.

Det klagades en del från publik och experter på att matchen inte kunde motsvara de högt ställda förväntningarna. Efter sjutton års uppsnack och psykningar var det många som hade sett fram emot en sluggermatch.

Hopkins medgav att det inte var hans vackraste seger i karriären, men skyller också mycket på Jones ovilja att boxas.

- Jag är okej och tack vare stödet från mina fans så kan ni fortfarande förvänta er stordåd från mig i framtiden, säger Hopkins enligt Fightnews.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

Stark högt upp i Texas

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?