1 av 4
- Foto: Varyags Combat Sports
2 av 4
- Foto: Varyags Combat Sports
3 av 4
- Foto: Varyags Combat Sports
4 av 4
- Foto: Varyags Combat Sports

Muay Thai Arena - Elias Daniel vill bjuda på show

Nu är alla matcher presenterade inför Muay Thai Arena i Göteborg i Lisebergshallen lördagen 24 april.


Det är en efterlängtad thaiboxningsgala som avgörs i Göteborg på lördag. Det är första gången Muay Thai Arena arrangeras, men förhoppningsvis inte sista om man frågar Linnea Skåpdahl, från Fighter Muay Thai.

Galan arrangeras av Varyags Combat Sports i samarbete med Fighter Muay Thai och sanktioneras av Svenska Muay Thaiförbundet.

- Vi startade tävlingen på grund av att Göteborg saknar en större återkommande thaiboxningsgala. Vi avser att kontinuerligt arrangera tävlingen, säger Linnea Skåpdahl till Nyheter24.

Linnea jobbar inte bara med arrangemanget, hon ska också gå match mot norskan Natascha Hovi i -57-kilosklassen.

Nu är dessutom hela kortet presenterat och du hittar det på Muaythaiarena.se.

Huvudmatchen på galan går mellan välmeriterade Elias Daniel från Friends Gym i Kristiansstad och Jawad El Byari från Marocko. Matchen går i -72.5-kilosklassen och det är en mycket rutinerad och duktig motståndare Elias Daniel ställs mot.

- Jag tänker inte så mycket på honom, utan mer på vad jag ska göra. Vet att han har rutin, gått många matcher och vunnit mot bra motstånd. Jag ser fram emot en hård match med mycket action, säger Elias, som går under det mycket passande smeknamnet "Actionman", till Nyheter24.

Elias Daniel tycker att det var dags för Göteborg att få en riktigt stor thaiboxningsgala och säger att han tycker att det ska bli “skitkul". Inför Muay Thai Arena har Elias kört mycket hård sparring och konditionstränng. Han har inga skador och påpekar att formen är på topp.

- Jag vill bjuda publiken i Göteborg på en show och jag kommer att göra allt för att stå som vinnare när dammet har lagt sig, avslutar Elias "Actionman" Daniel för Nyheter24.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sverige mot Ungern igen i EM

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

1 timme sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

1 timme sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

3 timmar sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

idag 15:16
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.