1 av 2
- Foto: Tom Hevezi/AP
2 av 2
- Foto: Jens Dige/AP

Froch flyger privatjet för att möta Kessler

På lördag i Danmark möter brittiske WBC-mästaren Carl Froch danske stjärnan Mikkel Kessler i supermellanvikt-turneringen Super Six.


Vulkanen Eyjafjallajökull hindrar inte Carl Froch från att möta Mikkel Kessler på lördag. Britten tar privatjet till matchen. Froch är lättad över att problemen med inresan är lösta och ser fram emot matchen på lördag.

- Nu kan jag lägga allt fokus på matchen mot Mikkel. Det kommer inte att bli en kul kväll för de danska fansen i publiken. Jag är världens bästa mellanviktare och jag flyger in för att ta om hand det, säger Froch enligt Boxing.fanhouse.

Mikkel Kessler tar Frochs uttalanden med ro. Kessler säger att han är glad att Froch bestämde sig för att dyka upp tillslut.

- Kanske var han lite rädd? Jag vet inte och bryr mig inte. Jag kommer att knocka honom på lördag och ta mina tre första poäng i turneringen, säger Kessler enligt Boxing.fanhouse.

Froch vann sin första match i turneringen över Andre Dirrell, medan Kessler förlorade mot Andre Ward. Övriga deltagare i turneringen är Arthur Abraham och Allan Green.

Svenske talangen Erik Skoglund, som nyss skrev på för tyska Sauerland Event, kommer att göra sin proffsdebut på samma gala. Han möter ungraren Viktor Szalai.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

1 timme sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

3 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.