Måndag 26 Sep
Stockholm

Froch flyger privatjet för att möta Kessler

1 av 2
2 av 2

På lördag i Danmark möter brittiske WBC-mästaren Carl Froch danske stjärnan Mikkel Kessler i supermellanvikt-turneringen Super Six.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vulkanen Eyjafjallajökull hindrar inte Carl Froch från att möta Mikkel Kessler på lördag. Britten tar privatjet till matchen. Froch är lättad över att problemen med inresan är lösta och ser fram emot matchen på lördag.

- Nu kan jag lägga allt fokus på matchen mot Mikkel. Det kommer inte att bli en kul kväll för de danska fansen i publiken. Jag är världens bästa mellanviktare och jag flyger in för att ta om hand det, säger Froch enligt Boxing.fanhouse.

Mikkel Kessler tar Frochs uttalanden med ro. Kessler säger att han är glad att Froch bestämde sig för att dyka upp tillslut.

- Kanske var han lite rädd? Jag vet inte och bryr mig inte. Jag kommer att knocka honom på lördag och ta mina tre första poäng i turneringen, säger Kessler enligt Boxing.fanhouse.

Froch vann sin första match i turneringen över Andre Dirrell, medan Kessler förlorade mot Andre Ward. Övriga deltagare i turneringen är Arthur Abraham och Allan Green.

Svenske talangen Erik Skoglund, som nyss skrev på för tyska Sauerland Event, kommer att göra sin proffsdebut på samma gala. Han möter ungraren Viktor Szalai.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.