- Foto: muaythaiarena.se

Askmolnet påverkar Muay Thai Arena

I kväll blir det thaiboxning i Lisebergshallen. Tyvärr fick flera matcher ställas in med kort varsel på grund av störningarna i flygtrafiken.


När Muay Thai Arena för första gången genomförs i dag lördag blir det med flera inställda matcher. De tävlande från Italien kunde inte ta sig med flyg till Sverige på grund av det askmoln som stört flygtrafiken i Europa i en veckas tid.

Det gör att det istället blir ett svenskmöte mellan Elias Daniel och Alexander Harris i huvudmatchen. De båda skulle ha gått mot internationella motståndare men gick under fredagen med på att istället möta varandra.

Matchen går i -75 kilo och ställer två meriterade svenskar mot varandra där Daniel är den mest namnkunnige med många internationella turneringar, men Harris som blev svensk mästare för andra gången i mars blir ingen lätt match.

Till den svenska mästarinnan Madelene Vall har man dock inte kunnat hitta en ersättare med så kort varsel och hon är struken från galan.

Trots detta innehåller galan elva matcher med många duktiga utövare och det fullständiga matchkortet finns på galans hemsida.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!