1 av 2
- Foto: frontiermuaythai.se
2 av 2

Thaiboxning hela dagen i Malmö

Frontier Muay Thai bjuder på 21 thaiboxningsmatcher i Rosengårds sporthall i Malmö.


Idag klockan 13:00 startar Frontier Open 13 med matcher i C och D-klass som blir startskottet för en hel dag med thaiboxning i Rosengårds sporthall i Malmö.

Nyheter24 passade på att ta temperaturen i hallen för några minuter sedan genom att växla några ord med debutanten Jonas Kjellander från Malmö Muaythai som med kort varsel fick match mot John Mitchell.

- Stämning här i hallen är väldigt avslappnad, alla är invägda och klara. Nu vilar folk och försöker ladda inför deras matcher. Matcherna börjar klockan ett och jag måste erkänna att jag är både lite nervös och förväntansfull just nu. Jag har tränat i två års tid men detta är min första match och det ska bli roligt att testa vad jag går för, säger Kjellander till Nyheter24.

Klockan 18:00 är det sedan dags för Frontier Battle där åtta A och B-matcher ska avgöras. Galans huvudmatch är en skandinavisk titelmatch mellan Martin Akthar och dansken Stefan Weise. 29-åringen Akhtar har gått över 50 matcher och bland meriterna finns flera SM-guld samt brons och silver från VM.

Mer information finns på galans hemsida.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.