- Foto: Darryl Dyck

Resultat UFC 115

Se resultatet från nattens gala i Vancouver då Chuck Liddell mötte Rich Franklin.


I natt gjorde Chuck Liddell comeback efter ett års frånvaro då han ställdes mot en annan veteran i form av Rich Franklin.

De båda började aggressivt och träffade varandra med tunga slag. Liddell varierade även sin offensiv med sparkar och en nedtagning vilket fick Franklin på defensiven för ett ögonblick.

I slutet av den första ronden  missar Liddell en nedtagning och i nästa sekvens träffas han av ett perfekt slag med händerna nere. Liddell går i golvet och Franklin följer upp med slag, men exmästaren är redan ute och domaren bryter snabbt.

Förlusten var Liddells tredje raka och frågan är om det blir fler matcher  för honom då han blivit utslagen tre matcher i rad.

Cro Cop vann på submission

En annan veteran i behov av en vinst var Mirko "Cro Cop" Filipovic tidigare en fruktad stjärna i PRIDE. Efter ett flertal mindre imponerande segrar behövde han slå Pat Barry.

Efter en hård match där båda träffat med sina sparkar och slag stående tog också Cro Cop ta hem segern. Kroaten visade sig vara den bättre grapplern av de två och kunde strypa ut Barry efter att han först slagit ner denne i den tredje ronden.

En annan som tog en viktig seger var dansken Martin Kampmann som imponerade stort mot Paulo Thiago och tog poäng stående såväl som på marken med försök på submissions och dominanta positioner. Det gav honom segern i alla tre ronderna och han klättrar nu i rankingen.

Se alla resultat nedan.

HUVUDKORTET

Rich Franklin besegrade Chuck Liddell via KO i rond 1

Mirko Filipovic besegrade Pat Barry via submission i rond 3

Martin Kampmann besegrade Paulo Thiago via domslut

Ben Rothwell besegrade Gilbert Yvel via domslut

Carlos Condit besegrade Rory MacDonald via TKO i rond 3

UNDERKORTET

Evan Dunham besegrade Tyson Griffin via delat domslut

Matt Wiman besegrade Mac Danzig via submission i rond 1

Mario Miranda besegrade David Loiseau via TKO i rond 2

James Wilks besegrade Peter Sobotta via domslut

Claude Patrick besegrade Ricardo Funch via submission i rond 2

Mike Pyle besegrade Jesse Lennox via submission i rond 3

BONUSAR (85 000 dollar)

Galans match - Carlos Condit vs Rory MacDonald

Galans knockout - Rich Franklin

Galans submission - Mirko "Cro Cop" Filipovic

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

1 timme sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.