Onsdag 19 Maj
Stockholm

Boxaren och filmstjärnan

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Vladimir Klitsjko har på sistone mest synts med sin skådespelande flickvän Hayden Panettiere. Nu är det klart han försvarar sina bälten i september.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ukrainaren Vladimir Klitsjko rankas tillsammans med sin bror Vitalij som den bästa tungviktaren i världen och innehar för närvarande titlarna i IBF, WBO, IBO och Ring Magazine.

34-åringen har under året dock synts i pressen flera gånger för något helt annat än sina framgångar i boxningsringen. Klitsjko är nämligen tillsammans med skådespelerskan Hayden Panettiere, tidigare en av stjärnorna i serien Heroes.

Paret har bland annat synts på röda mattan tillsammans samt under en protestaktion i Japan där målet var ett tidigare stopp på delfinjakten.

Nu lär dock Klitsjko snart vara tillbaka i hårdträning då det precis blivit klart att han möter den obesegrade Alexander Povetkin i Frankfurt den 19 september.

Av Klitsjkos 57 matcher har han endast förlorat tre, större delen av segrarna har även kommit via knockout, många experter är eniga om att Povetkin inte lär kunna stoppa ukrainarens vinstsvit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela