Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kallur skadad - nobbar EM

- 18/07/2010, 20:51 -
Susanna Kallur kommer inte att åke ned till Barcelona.

Susanna Kallur kommer inte att åke ned till Barcelona.

Greg Baker/AP/SCANPIX

Medaljkandidaten Susanna Kallur är fortfarande skadad och tvingas därmed tacka nej till EM.– Jag har inte kunnat förbereda mig på det sätt jag önskat och besväras fortfarande av infektionen i benet, säger hon.

Susanna Kallur står över det kommande EM i Barcelona, som drar igång den 27 juli. Stjärnan har fortfarande känningar i benet och väljer därför att inte riskera att förvärra läget.

– Jag har inte kunnat förbereda mig på det sätt jag önskat och besväras fortfarande av infektionen i benet. Jag hoppas dock bli helt frisk så att jag kan hinna göra några tävlingar innan sommarsäsongen är slut, säger Kallur i ett pressmeddelande.

Den regerande europeiska mästarinnan på 100 meter häck gör därmed häcklöparen Robert Kronberg och stavhopparen Alhaji Jeng sällskap bland de som inte kommer att åka med det svenska friidrottslandslaget.