Talangens nästa utmaning

På UFC on Versus 2 den första augusti ställs den omskrivne Jon Jones mot den 16 år äldre Vladimir Matyushenko.


UFC har nu officiellt presenterat alla matcher för UFC on Versus 2 som går i San Diego den första augusti och sänds gratis på TV-kanalen Versus.

I huvudmatchen ställs den nyblivne 23-åringen Jon Jones mot vitryssen Vladimir Matyushenko som hunnit bli 39 år och gjorde sin första match i UFC för nio år sedan.

Trots det givna övertaget i rutin för Matyushenko, som till exempel gått närmare 30 matcher och endast förlorat fyra gånger, har många Jones som favorit.

Anledningen är enkel, den atletiske amerikanen har fått alla sina motståndare att se dåliga ut.

Senast var det Brandon Vera som fick se sig utklassad i mars. Hade det inte varit för de otillåtna armbågarna Jones använde mot Matt Hamill hade han varit obesegrad, istället blev han diskad men är trots det på väg mot toppen i divisionen.

Den erfarne brottaren Matyushenko lär dock inte ge sig lätt.

På galan möts också två framstående mellanviktare i form av japanen Yushin Okami och  den tuffe Mark Munoz. Vinnaren där tar ett stort steg mot en framtida titelmatch. Ett annat känt namn som deltar på galan är Takanori Gomi, för detta mästare i PRIDE som vill visa att han kan vinna även i UFC.

Se alla matcherna nedan.

Huvudkort

Jon Jones vs Vladimir Matyushenko

Mark Munoz vs Yushin Okami

Jake Ellenberger vs John Howard

Takanori Gomi vs Tyson Griffin

Underkort

Paul Kelly vs Jacob Volkmann

DaMarques Johnson vs Matthew Riddle

James Irvin vs Igor Pokrajac

Mike Massenzio vs Brian Stann

Willamy Freire vs Thiago Tavares

Darren Elkins vs Charles Oliveira

Rob Kimmons vs Steve Steinbeiss

/
/
/
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

1 timme sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.

Ett ja och två nej till VM-spel

3 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.